linkoping.bostadsratt-sverige.se: Bostadsrätt i Ryd

Bostadsrätt i Ryd

Väster om Linköping centrum är stadsdelen Ryd belägen. Området omstrukturerades och byggdes om under 1960-talet. Stadsdelen är populär bland många universitetsstudenter. Av Ryds ca 8000 invånare är 3000 studenter! Här finns uteställen, krogar och musik för stadens studenter. Strax intill nöjet finns också Rydsskogen. Perfekt för löpning och utomhusaktiviteter!

Eftersom Ryd är en populär stadsdel bland Linköpings studenter, finns det många korridorrum och mindre lägenheter här. Även större lägenheter med upp till fem rum och kök finns att hyra. Det går lätt att ta sig till campus genom en kort cykeltur eller promenad. Runt omkring finns det även tillgång till många bra studierum, samt platser för sport och diverse aktiviteter. Ryd är helt enkelt den perfekta stadsdelen för dig som är student!

Om du söker en bostadsrätt att köpa har du kommit till rätt plats. Priserna för bostadsrätter har stigit de senaste åren, bland annat för att bristen på studentbostäder har ökat. Behovet att hitta någonstans att bo har medverkat till att lyfta bostadsrättspriset. Men det finns fortfarande goda möjligheter att göra en bra investering i en bostadsrätt. Klicka på länkarna till vänster för att påbörja en sökning och få en överblick över alla bostadsrätter som är till salu på marknaden just nu. Lycka till!
Mere i denne kategori: « Lillån Lambohov »

Icon CO2 neutral website English transparent.png